Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A spenótot és az epret jól megmosom.
Elkészítem a saláta öntetet a tasakon leírtak szerint. Egy keverő tálba teszem a spenótleveleket, a pirított dió, a negyedekre vágott eperet, a darabokra tört feta és a lila hagyma egy részét. Hozzáadom a saláta öntetet és összekeverem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalásnál a maradék hozzávalókkal díszítem a saláta tetejét.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.08 15:36
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
saláta öntetet, tasakon leírtak, keverő tálba, negyedekre vágott, darabokra tört, lila hagyma, maradék hozzávalókkal, saláta tetejét, spenótleveleket, hozzávalókkal, összekeverem, salátaöntet, Elkészítem, lilahagyma, negyedekre, Tálalásnál, Hozzáadom, darabokra, spenóttal, pirított, spenótot, megmosom, díszítem, evőkanál, pirított, szerint, leírtak, tasakon, öntetet, eperrel, öntetet, maradék, olaszos, tetejét, bébi spenót levél, szem eper, lilahagyma, evőkanál pirított, feta sajt, tasak olaszos salátaöntet,
|
|
|
|
|